Bruidsfotografie Brabant

Bruidsfotografie Brabant

Preview van het huwelijk van Maarten en Marlon, zij trouwden bij Bovendonk in Hoeven in West Brabant en hadden hun feest bij Lodge Visdonk in Roosendaal. Bekijk de prachtige bruidsfotografie van dit stralende bruidspaar uit Nederland.

Trouwfotografie Brabant

Trouwfotografie Brabant

Het huwelijk van Niels en Hanneke vond plaats in de omgeving Breda, in Made werd er gefeest en geborreld het kerkelijk huwelijk vond plaats in de Martinuskerk in Princenhage. Bekijk hier de prachtige foto's van Cfoto

Fearless awards en Master award

Afgelopen periode won ik twee Fearless Awards en twee Master awards gewonnen.

Fearless is een wereldwijde organisatie waar de beste bruidsfotografen ter wereld lid van zijn. Ze hebben ongeveer 3.000 leden in alle werelddelen. Leden kunnen enkele keren per jaar foto's insturen. Een jury van ervaren fotografen kiest er iedere keer de beste uit. Dit keer werden twee van mijn foto's uitgekozen uit bijna 10.000 inzendingen. Super trots ben ik daarop. Met dank aan de bruidsparen Astrid en Bianca en Martijn en Jao die deze foto's mogelijk maakten.

Masters of Wedding photography Is een een organisatie van bruidsfotografen uit de Benelux. Viermaal per jaar kun je bruidsfoto's van echte huwelijken insturen en daaruit kiest de jury de beste foto's De foto van Arjen en Didi en de foto van Marjolijn werden genomineerd. 

Super blij ben ik dat ik 2017 zo kan afsluiten, een mooie beloning voor mijn creativiteit en voor al het vele werk dat ik als bruidsfotograaf gedaan heb, bruidsfotografie is natuurlijk super gaaf, maar ook heel hard werken.