BRUIDSFOTOGRAFIE in de regio Breda en Rotterdam

Jullie dierbaarste momenten keer op keer herbeleven?

Prachtige bruidsfotografie, in een coole entourage,  super gaaf.
Met foto’s van alle unieke momenten en emoties, dat maakt  jullie huwelijk onvergetelijk.

Caroline zorgt dat je alle dierbare momenten keer op keer kunt herbeleven, je ontvangt een prachtige herinnering en een album wat over 30 jaar alleen maar onvergetelijk maakt. 

De hele dag in beeld, een mix geposeerde en storytelling foto's

Bruidsfotograaf in Brabant, Zeeland en Zuid Holland, wat kan je verwachten?

Caroline legt jullie huwelijk gedurende de dag vast op journalistieke wijze. Ze brengt jullie dag perfect in beeld, ze legt al jullie mooie, spannende, romantische momenten en emoties vast. Jullie bruidsreportage wordt een prachtig en sterk verhaal, een dierbare herinnering.

Als bruidsfotograaf gaat Caroline tijdens jullie trouwdag onopvallend te werk zodat haar aanwezigheid bijna onopgemerkt blijft.

Caroline gaat ook samen met jullie naar een mooie plek voor een prachtige bruidsreportage een plek die jullie in overleg uitkiezen. Ze zet jullie op een relaxte manier spontaan op de foto, ontspannen met veel creativiteit en gevoel voor passie. 

Heel belangrijk blijf dicht bij jezelf, zodat je jezelf perfect herkent, maar dan op je allermooist!

Recente huwelijken

“I want to capture you, your love, the beauty of your wedding day, on a natural way”

Caroline werkt onder de naam Cfoto.  Ze werkt graag op een ongedwongen spontane manier, met een natuurlijk resultaat. Ze brengt jullie emoties en gevoel perfect in beeld, liefst op een toffe vette locatie met natuurlijk licht. Bij de fotografie van Caroline staat de mens en zijn doen en emoties altijd centraal. Storytelling bruidsfotografie vind ze daarom het allerleukst. Dan kan ze de mensen echt ongedwongen en echt in beeld brengen. Als trouwfotograaf reist ze door heel Nederland of erbuiten. Ze is al op heel veel toffe locaties geweest. Trouwfotografie is echt haar passie. 

Caroline werkt gedurende jullie trouwdag op een journalistieke wijze, Cfoto, Caroline dus, legt al die speciale momenten vast zonder te regisseren, maar staat er met haar camera altijd bij, met spontane trouwfotografie tot resultaat, zo kan ze alle momenten vastleggen op een toffe manier, zonder dat je er zelf erg in hebt. Zodat de sfeer van de dag perfect wordt weergegeven.

Zelf woont ze in West-Brabant, zo ongeveer in de driehoek, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, lekker centraal, ze is zo in Rotterdam waar ze dan ook regelmatig te vinden is. Maar ook in de omgeving Breda kent ze overal de weg en kent er vele toffe locaties. De strandbruiloften van Zeeland vind ze ook super leuk. 

Meer over Caroline

Bruidsparen over Caroline:

"Super blij met de prachtige foto's van Carolien. Zij heeft de dag tot 's avonds laat fantastisch vastgelegd. Vooral blij dat ze de emoties en sfeer zo goed weet weer te geven in onze foto's. Echt een aanrader." (Katja en Rolf)

"Caroline is een super professionele, betrokken en kwalitatieve fotograaf! Mocht je nog twijfelen... gewoon doen!" (Maarten en Marlon)

"Echt een professional met oog voor detail maar zeker ook voor het grotere plaatje. In een ontspannen, ongedwongen sfeer gaat zij te werk om je mooiste dag vast te leggen. Met als resultaat een prachtige set foto's waar je van zult blijven genieten." (Mijndert en Martine)

"Caroline is ontzettend lief en houd van mensen. Ze fotografeert vanuit haar hart en houdt van mooie plaatjes, onverwachtse blikken en omhelzingen. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd was geduldig en meer dan welkom, de klik was er gelijk. De foto's zijn prachtig, loepzuiver en sommige zijn waardig om in een magazine te staan. Dankjewel voor deze herinnering." (Stan en Manon)

"Bij het eerste bezoek thuis was er meteen een fijne klik en Caroline's stijl (omgeving, licht gebruik, familie, oog voor detail en de kleine bijzondere momentjes) sprak ons gelijk aan. Tijdens onze trouwdag merkte ik vaak niet eens dat ze ergens stond (dat zag ik pas terug op de foto's) maar ze stond overal waar ze moest zijn. Ook tijdens ons fotomoment stelde Caroline ons gerust met een grapje en een lach, en zorgde voor een fijne sfeer, wat je terugziet in het prachtige resultaat." (Rens en Michelle)