Trouwen op landgoed luchtenburg in ulvenhout bij breda / fotograaf

In midden Brabant ligt in Ulvenhout het landgoed Luchtenburg. Dit was oorspronkelijk een boeren woning, die later in de 17e eeuw uitgebouwd is tot een landhuis.  De geschiedenis gaat terug naar ongeveer 1500 toen Hendrik de derde van Nassau de woeste landbouwgrond uitgaf aan zijn rentmeester. Tegenwoordig is het een prachtig landhuis met een statige woning en enkele Vlaamse schuren. Het landgoed zelf is vrij toegankelijk en heeft prachtige houtwallen afgewisseld met bossen en landbouwpercelen. 

Dit is natuurlijk een perfecte plek om te trouwen. Het is een plek waar ik als bruidsfotograaf heel graag kom.  De service is er geweldig. Je kunt er buiten trouwen maar ook binnen zijn er volop mogelijkheden, ook heel geschikt voor een winterhuwelijk. In de nabije omgeving heb je prachtige natuur, onder andere de Strijbeekse Heide, hier kun je super toffe foto's maken. Maar hou je meer van de stad dan ligt Breda om de hoek waar je ook perfect terecht kunt. 

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie huwelijk op landgoed Luchtenburg in Ulvenhout? Willen jullie een bruidsreportage van de mooiste dag van jullie leven in Brabant, in de omgeving van Breda, dan verzorg ik deze heel graag voor jullie. Kijk bij bruidsfotografie voor de mogelijkheden voor jullie huwelijk. Ik vele mooie plekken in de directe omgeving voor een prachtige trouwreportage. Ook indien de weersomstandigheden wat minder zijn. 

 

Hieronder vind je het prachtige verhaal van Stefanie en Walter,  zij trouwden (in de winter) op landgoed Luchtenburg.

Locatie Landgoed Luchtenburg

 
 bruidsfotograaf Cfoto maakte deze foto in het Liesbosch bij de Boswachter, fotograaf Caroline Elenbaas komt hier vaak.

 

 

Persoonlijk contact:

bel/app: 06-38933715

stel je vraag op facebook
 

Check de beschikbaarheid

Naam *
Naam